qroom

Escape room bij een vrijgezellenfeest

Je moet er nu écht aan gaan geloven: je beste vriend of vriendin gaat trouwen. Hartstikke leuk voor hem of haar natuurlijk, maar dat laat jij als getuige niet zonder slag of stoot aan je voorbijgaan: eerst moet er nog een knallend vrijgezellenfeest gevierd worden. Omdat je als organisatie niet aan wilt komen met dezelfde grappen die al té vaak zijn gemaakt, is het tijd je eens te verdiepen in een ander soort vrijgezellenfeest: een vrijgezellenfeest in een escaperoom bijvoorbeeld. Als jij als vrijgezellenfeest-organisator nou een toffe activiteit wilt regelen, lees dan even verder over de mogelijkheden van een escape room bij een de perfecte bachelor party. Het maakt namelijk niet uit of je nou met een groep mannen, een wilde groep vrouwen of een groep van mannen en vrouwen bent. Voor alle groepssamenstellingen is een escaperoom een uitstekende keuze.

Vrijgezellenfeest in een escape room organiseren

Een vrijgezellenfeest organiseren is niet altijd makkelijk. Je bent met een groep mannen of vrouwen waarvan sommigen elkaar niet kennen, waardoor de situatie soms niet helemaal ontspannen is. Om de dag direct feestelijk van start te gaan is een uitje in de vorm van een escape room goed. In een escape room is er namelijk geen tijd voor ongemakkelijke gesprekken of algemene praatjes over het kantoor, maar beland je direct in de actie.

Samen met je vrienden of vriendinnen word je opgesloten in een ruimte en krijg je zestig minuten de tijd om de escape room te verlaten. Terwijl de zenuwen door je lijf gieren beantwoord je complexe vraagstukken in de meest vreemde omgevingen. Banden worden gesmeed en je start je vrijgezellenfeest in de escape room met een activiteit die je als groep niet snel vergeet. Achteraf lach je om de bizarre situaties uit de escape room en proost je met z’n allen op de mooie dag die nog komen gaat. Het ijs is gebroken, klaar om op pad te gaan naar je volgende avontuur, met het idee dat je als groep onverslaanbaar bent!

Waar houd je rekening mee als je een escape room boekt als uitje voor een vrijgezellenfeest?

  • Een escape room duurt van begin tot eind ongeveer 1,5 uur en het uitje is geschikt voor plus minus 7 personen. Sommige escape rooms hebben meerdere ruimtes, waardoor je er ook met grotere groepen terecht kunt. Heb je een locatie gevonden waar je met meer dan 7 personen in kan? Supertof, maar het kan zijn dat de individuele beleving dan iets tegenvalt!
  • Een activiteit voor een vrijgezellenfeest is het leukst als je ervoor of erna nog iets leuks kunt doen. Een handige tip is dus om een escape room te reserveren naast een andere activiteit.
  • Denk eraan dat het uitje voor het vrijgezellenfeest geschikt is voor iedereen. Kleine voorspelling: met een escape room heeft iedereen het naar zijn zin en komt iedereen aan bod, van beste vrienden tot schoonvader.
  • Boek je twee escape rooms omdat je groep wat groter is? Kijk dan eens naar de zogenaamde Battle escape rooms: twee identieke kamers waar je tegen elkaar strijdt om de beste tijd en de eeuwige roem. Dat geeft je vrijgezellenfeest nét dat beetje extra!
  • Honger! Het spelen van een escape room is erg spannend en vraagt veel van je. Ben je uitgespeeld, heb je natuurlijk ontzettend veel zin in een drankje en een goede maaltijd. Gelukkig zijn er veel escape rooms die een arrangement aanbieden met een goed diner of een vullende lunch. Zo ben je goed voorbereid op alles wat nog komen gaat op deze onwaarschijnlijk mooie dag!

Dus of je nou een vrijgezellenfeest in onze hoofdstad wilt vieren of in een plaats dichtbij. Een escape room is een ideale mogelijkheid voor jou, maar ook voor de bruidegom of de bruid to be. Ben jij een wedding planner, een bruidsmeisje of goede vriend van het bruidspaar? Dan is een escape room zeker iets om te overwegen om te gaan spelen tijdens het gaafste vrijgezellenfeest van het jaar!

Weten wat er bij ons in escape room Schijndel mogelijk is?

Neem dan hier onder contact met ons op.

Alvast heel veel plezier!

X
Escaperoom Schijndel
4.7
Gebaseerd op 16 beoordelingen
powered by Google
js_loader
× Vandaag spelen? Reserveer hier!