qroom

Escape room bij een vrijgezellenfeest

Escape room bij een vrijgezellenfeest

Het leukste aan een bruiloft is natuurlijk de fun tijdens het vrijgezellenfeest vooraf. Hoe bont gaan jullie het maken en op wat voor manier kun je de bruid of bruidegom het beste verrassen? Met deze checklist weet je gelijk of een vrijgezellenfeest in een escaperoom wat voor jullie is:

  • Je wilt een keer iets anders dan het gemiddelde vrijgezellenfeest.
  • De bruid of bruidegom to be is ontzettend competitief.
  • De groep zit vol adrenalinejunkies.
  • Jullie willen een onvergetelijke activiteit waarbij er veel gelachen wordt.

Check, check, dubbelcheck? Dan is een vrijgezellenfeest in een escaperoom dé activiteit voor jullie. Lees hieronder even verder over de mogelijkheden van een escape room voor de perfecte bachelor party.

Dé ijsbreker voor ieder vrijgezellenfeest

Samen word je opgesloten in een ruimte. Je krijgt precies één uur de tijd om uit de escape room te ontsnappen. Terwijl de zenuwen door je lijf gieren beantwoorden jullie complexe vraagstukken en onderzoek je de vreemde ruimtes. Banden worden gesmeed en rollen worden strategisch verdeeld. Achteraf blik je terug op de bizarre en lachwekkende situaties waarin jullie samen terecht zijn gekomen…

Een vrijgezellenfeest organiseren is niet altijd makkelijk. Vooral wanneer jullie met een gemixte groep vrienden of vriendinnen zijn kan de sfeer soms moeilijk loskomen. Met een escape room heb je daar geen last van, deze breekt meteen het ijs!

Escape room voor een vrijgezellenfeest? Houd hier rekening mee

Wanneer je een escape room wilt boeken voor een vrijgezellenfeest zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden:

  • Een escape room duurt in totaal rond de 1,5 uur.
  • Een escape room is het leukst voor groep van zeven personen.
  • Denk eraan dat het uitje voor het vrijgezellenfeest geschikt moet zijn voor iedereen.

 

Met deze punten in je achterhoofd ben je verzekerd van een geslaagd vrijgezellenfeest!

Arrangementen voor een escape room vrijgezellenfeest

Alhoewel een escape room ‘maar’ 60 minuten duurt, vraagt het wel enorm veel energie en inspanning – op een positieve manier natuurlijk! Het is daarom niet heel gek als je na de activiteit zin hebt in een drankje of een lekkere maaltijd. Wij bieden daarom verschillende arrangementen op aanvraag aan waarbij er een heerlijke lunch of goed diner op je staat te wachten wanneer jullie ontsnapt zijn uit onze escaperoom. Áls jullie ontsnapt zijn…

Durf jij het aan? Neem dan contact met ons op.

× Vandaag spelen? Reserveer hier!