qroom

Teamuitje

Klaar voor een echte uitdaging? Kies voor een escape room als teamuitje!

Escape rooms zijn hot! Vrijgezellenfeesten, verjaardagen, of gewoon voor de fun: een escape room biedt deelnemers altijd een originele onvergetelijke ervaring. Vooral voor een team- of bedrijfsuitje bieden escape rooms een leuke activiteit. Op deze pagina vind je meer informatie over escape rooms voor een teamuitje.

Daag elkaar uit, los samen de puzzel op

Je gaat met je team op stap, leuk! Steeds vaker zien we dat bedrijven voor inclusiviteit kiezen en een teamuitje of event organiseren dat niet standaard in een kroeg plaatsvindt. Met elkaar bonden op een speelse manier of over een leuke activiteit is natuurlijk een stuk waardevoller! Een escape room doet precies dat. Doordat je bij een escape room samen met je collega’s de hersenen moet kraken, leer je elkaar op een andere manier kennen. Niet alleen is dit goed voor het teamverband, escape rooms brengen namelijk nog andere voordelen voor het team met zich mee:

  • Creëert vertrouwen.
  • Verbetert de communicatie.
  • Maakt jou en je collega’s stressbestendig.
  • Zorgt voor onderling plezier met elkaar én leuke herinneringen.

Al deze eigenschappen zijn ook nodig op de werkvloer. Zo heb je niet alleen een leuk teamuitje, je werkt samen ook nog eens aan de kwaliteiten die op kantoor te pas kunnen komen.

Escape rooms helpen de teambuilding te versterken

Samen met je collega’s een puzzel of raadsel oplossen heeft een enorme impact op de teambuilding. Zodra het uur ingaat, krijgt iedereen een specifieke rol of taak binnen het team. Werknemers leren op die manier elkaars sterke punten ontdekken en écht samen te werken: alleen dan lukt het te ontsnappen uit de escape room. Durven jullie het aan?

Speel je samen of tegen elkaar?

Voor een klein bedrijf is een escape room als teamuitje hartstikke leuk. Alle werknemers zitten bij elkaar in het team en alleen door jullie krachten te bundelen, kun je ontsnappen. Maar wist je dat escape rooms ook voor grotere bedrijven of meerdere teams een leuk teamuitje zijn? Je kunt dan de werknemers opsplitsen in twee verschillende groepen. Wordt het de mannen tegen de vrouwen, of laat je werknemers zelf hun team samenstellen? Ook dat hoort bij het spel en maakt je ontsnapping uit de escape room alleen maar strategischer!

Waar wacht je nog op?

× Vandaag spelen? Reserveer hier!