Goed nieuws!! Vanaf nu kun je onze kamer ook cadeau doen! Mail ons voor de mogelijkheden.
Contact Us
Goed nieuws!! Vanaf nu ook de vrijdagavonden te boeken !! Van 19:00 tot 22:30

DRUGSLAB UIT SINT-OEDENRODE VERPLAATST NAAR SCHIJNDEL

 zaterdag 17 augustus 2019  19:17
SCHIJNDEL – Twan Hoogzaad (33) en zijn maatje Patrick van der Heijde (33) zijn vanaf vandaag te vinden in hun drugslab aan de Hoofdstraat 11 in Schijndel. Eigenlijk hebben zij niets met drugs maar des te meer met escaperooms.

Eigen escaperoom
Voordat de twee vrienden aan de exploitatie van een eigen escaperoom dachten hebben ze vooral rondgekeken bij andere escaperooms en ervaring opgedaan in het spelen ervan. Twan: “We zijn op het idee van een escaperoom in Schijndel gekomen omdat er hier op dat gebied niets is. Voor het spelen van dit spelletje moet je altijd verder weg met je vrienden. Vanaf nu kan dat ook in Schijndel en hoef je na afloop niet ver te lopen voor een avondje uit”. 

Dat Twan en Patrick allebei interieurbouwers zijn kwam goed van pas. “We hebben de escaperoom overgenomen van een bedrijfje in Sint-Oedenrode en er onze eigen draai aan gegeven. Het thema drugslab is met een knipoog naar Brabant, een provincie die hier niet onbekend mee is. Spelers komen na enig puzzelwerk binnen in het lab van Barrie, een drugsbaron. Er is een uur tijd om alle sporen uit te wissen want daarna staat de politie voor de deur. Het spel kan in deze ruimte gespeeld worden met maximaal zeven personen. 

Twan en Patrick willen eerst op hun gemak hun bedrijfje gestalte geven. Twan: “In dit pand aan de Hoofdstraat is op de begane grond de escaperoom. Op de eerste verdieping worden de gasten ontvangen en is er mogelijkheid voor een drankje. Op de tweede verdieping hebben we nog ruimte voor eventueel een extra escaperoom, maar dat is nog toekomst”.

Escaperoom Schijndel is zaterdag 17 augustus officieel geopend. Meer info en reserveringen op: www.escaperoomschijndel.nl (foto: Jan van Oort)