1,5 meter beleid Escape Room Schijndel.


Om de veiligheid van onze bezoekers en ons personeel tijdens de huidige omstandigheden zo goed mogelijk te kunnen waarborgen, zijn de volgende regels opgesteld:
• Reserveren kan via de site en mail naar reserveringen@escapeschijndel.nl ook via whatsapp is mogelijk 0613082675 of 0621394472 . Zo kunnen wij volledig onder controle houden dat er maximaal 4 tot 6 personen aanwezig zullen zijn en dat er genoeg tijd is tussen de verschillende speelrondes zodat de groepen niet kruisen. Wij zullen u via mail contacten voor verdere informatie.
• Na iedere ronde zal de kamer volledig worden ontsmet. Vanwege de schoonmaaktijd kunnen de speeltijden daarom afwijken. Er wordt samen met u gekeken wat de eerst volgende optie is qua speeltijd en Escape Room.
• Het maximum aantal toegestane spelers per Escape Room is 6. Let op: vanwege de aard van het spel is het niet mogelijk om in de kamers 1,5 meter afstand te houden. We vragen u daarom enkel met een gezelschap te komen met wie u normaal gesproken ook in contact zou komen. We rekenen erop dat u zelf deze verantwoordelijkheid zult nemen. Indien gewenst kunt u zelf handschoentjes of een mondkapje meenemen voor tijdens het spel.Wij zorgen dat er ook een gelaatsscherm ter beschikking is.
• Bij ontvangst zal er een klachtcontrole worden uitgevoerd en wordt u gevraagd uw handen te ontsmetten!
• De gastvrouw ontvangt de teams om beurten en zal slechts een minimale uitleg in de kamer geven
• Wij vragen u uw jassen en persoonlijke bezittingen mee te nemen in de kamer of indien mogelijk zoveel mogelijk thuis te laten of als u met de auto komt een bezittingen hier in achter te laten.
• De wc’s zullen niet toegankelijk zijn. We willen u daarom vragen van tevoren thuis gebruik te maken van het toilet. Voor noodgevallen zijn we bereid een enkele uitzondering te maken.
• Door bovenstaande regels trachten wij ieder team zo snel mogelijk te kunnen laten starten
met hun Escape Room, zodat het volgende team ontvangen kan worden. Het kan voorkomen dat u buiten enkele minuten op uw beurt moet wachten. Hiervoor vragen wij uw geduld.
• Wij kunnen u helaas tijdelijk geen hapje of drankje aan bieden.
• Wij vragen u bij binnenkomst te betalen per pin! Contant geld wordt niet aangenomen! De rekening dient in één keer te worden voldaan en kan dus niet worden gesplit.(u zult dit dus onderling moeten regelen met bij voorbeeld met een tickie). Na ieder betalingsmoment zal de pinautomaat worden ontsmet. Ook zal er handgel voor u klaarstaan.
Voor reservering kunt u contact met ons opnemen. Wij hopen samen met u weer het vertrouwen te krijgen in een mooie escape-toekomst!
Bedankt voor u begrip!

COVID-19 CHECKLIST

Klik op deze link om de online test te doen deze vragen zullen wij u ook voorafgaand nog vragen dank u voor u medewerking.https://www.horeca.com/corona/