Barry en zijn team

 

Wie is Barry eigenlijk?
Barry is een schimmig figuur uit één van de grootste bende’s van Brabant. In Schijndel staan ze ook wel bekend als “De Schijndelse Maffia!”. Al jaren zijn diverse rechercheteams aan het werk om deze bende te ontmantelen.

Wie Barry is weet eigenlijk niemand, alleen dat hij dé man achter deze bende is. Een typ waarmee je geen ruzie wil en die in Schijndel en omstreken overal leden heeft zitten om de boel te laten draaien en de politie weg te houden.

Na dat het lab in Sint-Oedenrode is op gerold onder de naam 3/3 labs  lijkt ook nu de recherche op het juiste spoor te zitten en wordt het ook hier in Schijndel wel een erg gevaarlijke kwestie. Naar verluid heeft Barry z’n beste geheime teams opgetrommeld voor diverse missies. De politie kan op diverse plekken ieder moment binnen vallen, dus haast is geboden. Gelukkig heeft Barry alle locaties kundig beveiligd en weten alleen insiders de weg. Een race tegen de klok, een uur voor ze binnen vallen…. Spannend!!!

Barry’s team
Een escaperoom spelen kan iedereen! Een team van 2 tot 7 personen kan onze Barry uit deze nijpende situatie redden.
Je hebt allerlei vaardigheden nodig om deze Brabantse bende vooruit te helpen, een divers team is dus erg nuttig! Oud, Jong, Puzzeltalent of technisch inzicht, leider, volger, kletskous of juist goed in observeren. Iedereen is nodig om dit tot een goed einde te brengen!

De kamer is niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar. Ben je tussen de 12 en 18 dan mag je zeker komen spelen, maar wel in het gezelschap van in ieder geval één volwassenen.

Er is voldoende parkeergelegenheid recht voor de deur. Ver lopen is dus niet nodig!